Pytlorka - Interiér

Luxusní horská chata v Beskydech

Kuchyně v horské chatě v Beskydech

V interiéru luxusní horské chaty v Beskydech naleznete kompletně vybavenou kuchyni, která spojuje moderní design s funkčností. Kuchyně je zařízena špičkovými spotřebiči, kvalitními materiály a prostornými úložnými prostory, což zajišťuje pohodlí a efektivitu při přípravě pokrmů.

Útulná jídelna na chatě Pytlorka

V chatě Pytlorka, ukryté na samotě, najdete útulnou jídelnu, která je ideálně uzpůsobená pro 8 lidí. Pro rodiny s malými dětmi je k dispozici i dětská jídelní židlička. Tato jídelna je místem, kde můžete trávit hezké společné chvíle při sdílení dobrého jídla a příjemných rozhovorů.

luxusní ubytování v přírodě
ubytování na samotě

Pohodlný obývací pokoj

Obývací pokoj na chatě Pytlorka je místem, kde se setkává komfort s atmosférou. Usazeni na gauči si můžete užívat teplo krbu a poslouchat kvalitní hudbu z reproduktoru Marshall. K dispozici jsou také deskové hry, které přinášejí zábavu a společné chvíle s rodinou či přáteli.

Komfortní ložnice na chatě Pytlorka

Chata Pytlorka nabízí dvě prostorné ložnice s možností dětské postýlky, které se postarají o klidný spánek celé rodiny. Součástí dětského koutku je vestavěná postel pro děti, která zpříjemní pobyt těm nejmenším. Celková kapacita chaty umožňuje ubytovat až 8 osob, což zajišťuje nezapomenutelné chvíle na horské chatě v absolutním soukromí.

Komfortní ložnice na chatě Pytlorka
Moderní sociální zařízení na chatě Pytlorka

Moderní sociální zařízení

Chata Pytlorka je vybavena moderním sociálním zařízením, které zahrnuje koupelnu se sprchovým koutem, kde si můžete vychutnat osvěžující sprchu. Hostům jsou k dispozici ručníky, osušky a základní kosmetika pro maximální pohodlí. Samostatné WC zajišťuje soukromí a komfort během vašeho pobytu.

Dětský koutek

Dětský koutek na chatě Pytlorka je ideálním místem pro nejmenší, kde mohou objevovat svět her a knih. Koutek je vybaven pestrou nabídkou her a knih, které zaručí zábavu a rozvoj dětské fantazie. Navíc nabízí krásný výhled na okolní přírodu, který osloví nejen děti, ale i rodiče, umožňující mít své ratolesti stále na dohled, zatímco si užívají klidného prostředí.

Dětský koutek na chatě Pytlorka
chata v soukromí

Krb a společné prostory

Společné prostory na chatě Pytlorka jsou navrženy tak, aby harmonizovaly s okolní přírodou. Dominantním prvkem je krb, který vytváří útulnou atmosféru a teplo domova. Interiér je v souladu s přírodními materiály, což podtrhuje jeho jedinečný charakter. Z oken se naskýtají nádherné výhledy na okolní krajinu, které dodávají místu pocit klidu a propojení s přírodou. Tyto prostory jsou ideální pro společné chvíle a relaxaci s rodinou či přáteli.

Osob
0
Metrů nad mořem​
0
Nejbližší město
km
Letiště
0 km

Odpočinek na horách

Nakoukněte dál a objevujte naše staronové místo s příběhem, Chatu Pytlorku. Místo kde panuje naprostý klid a souznění s přírodou.

Koupací sud

Pobyt na Chatě Pytlorce Vám připomene, že je důležité zpomalit, odpočívat a užívat si společné chvíle.

Prostor pro společné chvíle

Nejvzácnější čas je ten, který trávíme se svými nejbližšími.

Rozjímání v přírodě

Samozřejmě jsme mysleli také na odpočinek

Pomalá rána

Výhledy z ložnic, které berou dech

moderni chalupa (2)
luxusní ubytování v přírodě
ubytování na samotě u lesa
moderní chalupa (2)

S úctou k tradicím…

Náš tým

Jsme tady pro vás

Petr
Lenka
Beata

Péče o hosty

Sleduj nás

Instagram - @pytlorka

Incorrect access token specified.

Luxusní chata v horách

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Need Help? Call 702 201 060
Booking Rules Term & Privacy