Aktivity v okolí

Beskydská horská chata Pytlorka je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Beskyd a okolí. Tato oblast je unikátní svým trojmezím, kde se setkávají tři státy – Česká republika, Slovensko a Polsko. Každý z těchto regionů nabízí nespočet aktivit pro milovníky přírody a dobrodružství.
Z české strany se můžete vydat na malebné turistické trasy vedoucí skrze husté lesy a kolem horských potoků, které jsou ideální pro pěší turistiku, horskou cyklistiku nebo zimní běžecké lyžování. Slovensko láká návštěvníky na krásné výhledy a tradiční dřevěné kostelíky, zatímco polská strana nabízí jedinečnou příležitost objevovat místní kulturu a tradiční polská města. Bez ohledu na to, kterým směrem se vydáte, určitě objevíte kouzlo tohoto regionu, kde se setkávají tři kultury a přírodní krásy.

Česká strana

Dolní Lomná nabízí cyklostezku vedoucí do centra obce, kde můžete ochutnat regionální kuchyni. Zbojnická stezka slouží jako dětské hřiště s historickými prvky. Zážitkové centrum Ursus nabízí interaktivní expozice o přírodě Beskyd. Naučná stezka prales Mionší, s délkou 7 km a 10 zastávkami, je přístupná od 1. června do 15. září. Zemědělský dvorek umožňuje dětem kontakt s domácími zvířaty.
Horské chaty Kamenitý a Slavíč nabízejí skvělou kuchyni a výhledy. Rozhledna na Kozubové je součástí kaple sv. Anny. V Horní Lomné najdete kostelík sv. Kříže, dětské hřiště a Wellness Pod Kyčmolem.
V Jablunkově můžete navštívit Hostinec Harcoff, Hotel Bullawa, Přístav Kostkov, Rybárnu Stern a Hotel Stará Ameryka. Bukovec nabízí Hotel Kempa s wellness a dětskými atrakcemi.
V Mostech u Jablunkova je Grůň, největší srubový hotel v ČR, historické opevnění Šance, dětské hřiště a Single trail Borovi. Trojmezí na Hrčavě je místem setkání tří států s Hrčavským gruntem a pražírnou kávy.

Polská strana

Wisla je oblíbené turistické městečko známé jako „malý polský Špindl“, nabízející restaurace, hotely a zábavu, včetně aquaparku v hotelu Golebiewski. V Ustroni se můžete nechat vyvézt lanovkou na horu Čantoryje s rozhlednou a lesním parkem se zvířátky. Istebna láká na aquapark Zagroň. Koniakow je proslulý Muzeem krajek a regionálními hospůdkami. Polský Těšín nabízí historické památky jako věž a rotundu. Energylandia je největší zábavní park v Polsku s širokou škálou atrakcí. Dreampark Ochaby poskytuje interaktivní zábavu pro celou rodinu.

Slovenská strana

V Kysúckých Beskydech na Slovensku nabízí Snow Paradise Velká Rača pestrou škálu sportovních a zábavních aktivit, včetně sedačkové lanovky, bobové dráhy, lanového centra a aquazorbingu, což z něj činí ideální destinaci pro aktivní dovolenou. Skanzen Vychylovka představuje historický zážitek s autentickou architekturou a parní železnicí, což je ideální pro rodiny s dětmi, které chtějí nahlédnout do minulosti.

Nabídka aktivit v okolí je opravdu bohatá, a díky blízkosti velkých měst, jako jsou Třinec a Ostrava, máte na dosah ještě širší spektrum možností. Kompletní seznam aktivit včetně odkazů a návodů obdržíte při rezervaci.

Zajistíme, aby si každý host našel to, co ho potěší, a mohl si naplno užít pobyt v této nádherné části Beskyd.

Osob
0
Metrů nad mořem​
0
Nejbližší město
km
Letiště
0 km

Odpočinek na horách

Nakoukněte dál a objevujte naše staronové místo s příběhem, Chatu Pytlorku. Místo kde panuje naprostý klid a souznění s přírodou.

Koupací sud

Pobyt na Chatě Pytlorce Vám připomene, že je důležité zpomalit, odpočívat a užívat si společné chvíle.

Prostor pro společné chvíle

Nejvzácnější čas je ten, který trávíme se svými nejbližšími.

Rozjímání v přírodě

Samozřejmě jsme mysleli také na odpočinek

Pomalá rána

Výhledy z ložnic, které berou dech

moderni chalupa (2)
luxusní ubytování v přírodě
ubytování na samotě u lesa
moderní chalupa (2)

S úctou k tradicím…

Náš tým

Jsme tady pro vás

Petr
Lenka
Beata

Péče o hosty

Sleduj nás

Luxusní chata v horách

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Need Help? Call 702 201 060
Booking Rules Term & Privacy